SMARTFONE TOP 10

Een smartfone met abonnement uitzoeken is niet zo eenvoudig. Er zijn zoveel smartfones en abonnementen beschikbaar dat je als snel door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je bij het uitzoeken van je smartfone en abonnement en zetten alle specificaties van de populairste smartfones van dit moment op een rij in onze Smartfone Top 10. Op deze manier kunt u de juiste smartfone eenvoudig vinden.

 

 

1. APPLE Iphone 5

 

Iphone 5

Met de presentatie van de iPhone 5  smartfone heeft Apple een nieuwe stap vooruit gezet in de ontwikkeling van ‘s werelds bekendste smartfone. Het smartfone-toestel heeft een groter 4,0 inch scherm dan de iPhone 4/4S en is met een dikte van slechts 7,6 millimeter het dunste iPhone-model ooit geproduceerd. De smartfone met het vernieuwde besturingssysteem iOS6 is verkrijgbaar in Nederlandse in twee verschillende varianten. Van zowel de 16GB, de 32GB en de 64GB zijn een witte en een zwarte variant leverbaar!

OS 6 is het allernieuwste besturingssysteem van Apple op de Iphone 5 smartfone en bevat o.a. Apple’s nieuwe Maps programma, Facebook-integratie en meer unieke Siri-functionaliteiten, waardoor je nog beter met het smartfone toestel kunt communiceren. Door middel van een nieuwe Apple (dual-core) A6-processor beschik je over nog krachtigere prestaties. De 8-megapixel “iSight” camera heeft 1080p Full HD video-opname, een flitser, gezichtsherkenning tot 10 personen en gloednieuwe panorama-modus. Je kunt ook zelfs foto’s maken tijdens het recorden van video’s.

Apple iPhone 5 64GB inhoud doos:

Oplader
USB-datakabel
Apple stereo headet
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

Apple iPhone 5 64GB kenmerken

Aluminium behuizing, langer en dunner dan zijn voorganger
8.0 megapixel camera met 1080p HD-video opname
4,0-inch Retina scherm met een resolutie van 1136 x 640 pixels
Standaard Bluetooth 4.0, Wifi N, UMTS en HSDPA
Vernieuwde aansluiting genaamd lightning

Apple iPhone 5 64GB eigenschappen

Afmetingen: 12,4 x 5,9 x 0,8 cm
Gewicht: 112 gram
Stand-by tijd: 225 uur
Gesprekstijd: 480 minuten
Kleur(en): Zwart, wit

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 8.0 megapixel camera met 1080p HD video-opname
Scherm: 4,0-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 640 x 1136 pixels
Extra: iPod MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger inclusief Apple Maps, Ondersteuning voor PDF en Office-bestanden, Digitale kompas

 

 

2. SAMSUNG Galaxy S3

 

Het nieuwe paradepaardje
De Galaxy S III is de allernieuwste Google Phone en het derde lid van de Galaxy S series. De vooruitstrevende smartfone is ontworpen voor mensen en is geïnspireerd door de natuur. Zo wordt het mooie design gekenmerkt door fraaie rondingen. Hierdoor ligt deze smartfone extra fijn in de hand.  Kortom: een zeer elegante smartfone.

Camera
Op het 4,8 inch HD Super AMOLED scherm van deze smartfone geniet je van als je applicaties als nooit tevoren. De 8 megapixel-camera en de 1,9 megapixel camera aan de voorzijde van deze smartfone geven je ongelimiteerde mogelijkheden met de "clevere" camerafuncties en gezichtsherkenning. Sluitertijdvertraging behoort tot het verleden met deze smartfone, bewegende ‘schimmen’ op de foto idem dito. Tevens zeer handig: met de ‘Burst shot’-functionaliteit schiet je met slechts 1 druk op de knop maximaal 20 foto’s achter elkaar, terwijl ‘Best photo’ automatisch het beste beeld uit een reeks van acht foto’s voor je zal selecteren.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Het besturingssysteem op deze smartfone, Ice Cream Sandwich geeft Android een geheel nieuwe look & feel. De interface heeft een nieuwe vormgeving en bevat nieuwe features zoals multi-tasking, notifications, Wi-Fi hotspot, NFC support en volledig webbrowsen. De S III is smart enough om jouw gezicht, stem en houding te herkennen. Daardoor is de smartfone extra prettig in het gebruik. Als je bijvoorbeeld op internet zit te browsen of een e-book leest, ziet de smartfone – door middel van de camera aan de voorzijde – dat je bezig bent. Het scherm blijft dan helder verlicht.

Samsung Galaxy S III inhoud doos:

Oplader
Stereo headset
USB-datakabel
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

Samsung Galaxy S III kenmerken

Nieuwste Samsung Galaxy smartphone
Standaard met Android 4.0 interface
4,8 inch HD Super-AMOLED aanraakscherm
8 megapixel-camera en 1,9 megapixel camera aan de voorzijde
8.6 mm dik en 133 gram zwaar

Samsung Galaxy S III eigenschappen

Afmetingen: 13,6 x 7,1 x 0,9 cm
Gewicht: 133 gram
Stand-by tijd: 590 uur
Gesprekstijd: 1300 minuten
Kleur(en): Wit en blauw

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 8.0 megapixel camera met LED flitser, autofocus en HD video-opname
Scherm: 4,8-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 720 x 1280 pixels
Extra: Google Services (Google Maps, Talk, Calendar, Search, Gmail, YouTube, Android Market), MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger, Digitale kompas, Synchroniseert standaard alleen met Google Gmail

 


3. HTC One X

Ultieme multimedia
De HTC One X is een razendsnele smartfone met een NVIDIA Tegra 3-processor die zorgt voor heldere beelden, snellere applicaties en een langere accuduur. De behuizing van de smartfone is van polycarbonaat en heeft de robuustheid van metaal, maar is toch licht van gewicht. De processor van de smartfone heeft 1.5GHz Super 4-PLUS-1 quad-cores met een geïntegreerde vijfde core voor besparing op de batterij en een high-performance 12-Core NVIDIA GPU. De HTC One bevat ook een indrukwekkend 4.7-inch, 720p HD-scherm met 3D glas dat is beschermd door Corning Gorilla Glass. Deze smartfone verdient zeker een plek in onze top 5.

Audioervaring
De HTC One X smartfone bevat ook nieuwe lichtgewicht urBeats hoofdtelefoons, speciaal ontworpen voor integratie met het Beats Audio-profiel op de smartfone. De smartfone herkent de urBeats hoofdtelefoon automatisch en past daar meteen het profiel op aan voor de meest optimale Beats geluidservaring.


Android 4.0 en Sense 4.0
De HTC One X beschikt als besturingssysteem over Android 4.0 (Icecream Sandwich) en HTC Sense 4, de nieuwe versie van HTC’s interface. De laatste biedt een vernieuwde gebruikerservaring met HTC ImageSense, een hele hoop nieuwe camera- en beeldfunctionaliteiten die de HTC One X meteen onderscheidt van andere toestellen. HTC Sense 4 bevat ook verbeteringen van de audiokwaliteit en maakt het luisteren naar muziek via smartfones eenvoudiger.

HTC One X inhoud verkooppakket

Oplader
Batterij
Stereo headset
MiniUSB-datakabel
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

HTC One X kenmerken

Android 4.0 besturingssysteem
Vernieuwde HTC Sense 4.0 interface
Quad Core 1.5Ghz processor
4,7 inch Super-IPS aanraakscherm
8,0 megapixel camera met hd video-opname

HTC One X eigenschappen

Afmetingen: 13,4 x 7,0 x 0,9 cm
Gewicht: 130 gram
Stand-by tijd: Onbekend
Gesprekstijd: Onbekend
Kleur(en): Black, White

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 8.0 megapixel camera met autofocus, LED flitser en hd video-opname
Scherm: 4,7-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 720 x 1280 pixels
Extra: Google Services (Google Maps, Talk, Calendar, Search, Gmail, YouTube, Android Market), MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger, Digitale kompas, Synchroniseert standaard alleen met Google Gmail

 

 

4. NOKIA Lumia 900

 

Grotere variant
De Nokia Lumia 900 smartfone is de grote variant van de uiterst succesvolle Nokia Lumia 800 en beschikt over een 4,3-inch ClearBlack AMOLED-display, een front-facing camera voor bv. videobellen en een ruime batterijcapaciteit van 1830 mAh. Ondanks de omvang van de smartfone ligt toch deze prettig in de hand dankzij het prachtige, ronde, polycarbonate ontwerp. Een juweeltje van een smartfone!

Uitrusting
Het scherm is heel mooi geïntegreerd in het ontwerp van het dunne toestel en heeft Corning Gorilla Glass. Verder biedt de smartfone een 1,4 GHz-processor met hardwareversnelling en een grafische processor. De Nokia Lumia 900 smartfone beschikt tevens over een instant-share camera-ervaring op basis van toonaangevende Carl Zeiss-lens, HD video-afspeelmogelijkheden, 16 GB aan intern werkgeheugen en 25 GB aan gratis SkyDrive-opslag voor het opslaan van afbeeldingen en muziek.

Nokia toevoegingen
Windows Phone 7.5 is het nieuwe paard waar Nokia op wed. De Finnen hebben naast het standaard besturingssysteem, drie punten toegevoegd, waaronder Nokia Music, Nokia Rijden en Nokia Kaarten. Alle drie de functies bieden extra mogelijkheden bovenop het standaard pakket aan functies in WP 7.5.

Nokia Lumia 900 inhoud doos:

Oplader
Batterij
Stereo headset
MiniUSB-datakabel
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

Nokia Lumia 900 kenmerken

Windows Phone 7.5 besturingssysteem
8 megapixel camera met dual LED-flitser, hd-video opname en autofocus
4,3 inch WVGA aanraakscherm
16GB aan intern geheugen, geen geheugenkaartslot
1.4Ghz processor

Nokia Lumia 900 eigenschappen

Afmetingen: 12,8 x 6,9 x 1,2 cm
Gewicht: 160 gram
Stand-by tijd: 300 uur
Gesprekstijd: 420 minuten
Kleur(en): Wit, Zwart en Cyaan

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 8.0 megapixel camera met autofocus, dual LED-flitser en full-hd video-opname
Scherm: 4,3-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 480 x 800 pixels
Extra: Microsoft Services (Microsoft Xbox Live, Microsoft Marketplace, Microsoft Skydrive, Microsoft Bing Maps), MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger, Digitale kompas

 

 

5. SONY Xperia P

Android met een P
De Sony Xperia P is uitstekende Android smartfone met een 4 inch Reality scherm ondersteund door Mobile BRAVIA Engine, 1 GHz dual-core processor voor super snelle prestaties met 16GB flash opslag en een 8 megapixel camera met unieke Fast Capture, HD opname en Sony technologie om 2D en 3D panoramabeelden vast te leggen. Via de HDMI en DLNA connectiviteit deel je eenvoudig de laatste content. Sony heeft met dit model een prachtige smartfone in de markt gezet.

Kijkervaring
Met een geheel aluminium design uit één stuk is de Xperia P de eerste smartfone met de WhiteMagic display technologie van Sony. De WhiteMagic technologie zorgt voor de helderste kijkervaring die er is, of je nu op het strand bent of  in de sneeuw.

Smartdock
Het nieuwe SmartDock, exclusief voor Xperia P, zorgt voor een eenvoudige verbinding met meerdere schermen, waardoor de smartfone in een entertainment-hub verandert voor de huiskamer. Met de afstandsbediening van een TV kan de consument gemakkelijk door de media content van haar smartfone bladeren om zo haar HD video’s, de nieuwste films of favoriete televisieshows op een groot scherm te bekijken.

 Sony Xperia P inhoud doos:

Oplader
Batterij
Stereo headset
MiniUSB-datakabel
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

Sony Xperia P kenmerken

8 megapixel camera met autofocus, flitser en HD video-opname
4,0 inch aanraakscherm met Sony Mobile BRAVIA Engine
Android 2.3 besturingssysteem
1Ghz dual-core processor
DLNA en 16GB aan intern geheugen

Sony Xperia P eigenschappen

Afmetingen: 12,2 x 6,0 x 1,1 cm
Gewicht: 120 gram
Stand-by tijd: 470 uur
Gesprekstijd: 360 minuten
Kleur(en): Zilver, rood en zwart

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 8 megapixel camera met autofocus, flitser en HD video-opname
Scherm: 4,0-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 540 x 960 pixels
Extra: Google Services (Google Maps, Talk, Calendar, Search, Gmail, YouTube, Android Market), MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger, Digitale kompas, Synchroniseert standaard alleen met Google Gmail


 
 
 
Open smartfone belevenis
De Samsung i9070 Galaxy S Advance is een Android smartfone die stijl, kracht en prestaties perfect samenvoegt. Met een dual core 1.0 GHz processor en een HSPA 14.4 Mbps connectie werkt deze mooie smartfone supersnel, waardoor multi-tasken fijner dan ooit is. Het 4.0 inch Super AMOLED scherm geeft de adembenemende beeldkwaliteit die je verwacht van een Galaxy smartfone. Foto’s en films die je maakt met de 5 megapixel camera, verschijnen haarscherp en in levensechte kleuren op het scherm.

Find My Mobile
Wie zijn smartfone kwijt raakt, hoeft zich geen zorgen te maken over data die in verkeerde handen valt. Find My Mobile, een uniek systeem voor verloren telefoons, zorgt ervoor dat je de data op je smartfone kunt "encrypten" bij verlies van je Samsung Galaxy S Advance. Ook kun je de data op afstand verwijderen en je verloren smartfone via het web opsporen.

Android en TouchWiz
Bediening van de Samsung i9070 Galaxy S Advance volgt via Android Gingerbread en Samsungs TouchWiz userinterface. Met Samsung Hubs en de ChatOn service heb je altijd connectie  met je netwerk. Via ChatOn breng je al jouw contacten in één community samen, waarbij de smartfone gebruik gemaakt van telefoonnummers in tegenstelling tot gebruikersnamen en wachtwoorden.

Samsung i9070 Galaxy S Advance inhoud doos:

Oplader
Stereo headset
USB-datakabel
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

Samsung i9070 Galaxy S Advance kenmerken

1Ghz dual-core processor
4,0-inch Super-AMOLED aanraakscherm
5.0 megapixel camera met autofocus en HD video-opname
Bluetooth 3.0 en WiFi 802.11n standaard
Android 2.3 besturingssysteem

Samsung i9070 Galaxy S Advance eigenschappen

Afmetingen: 12,3 x 6,3 x 1,0 cm
Gewicht: 120 gram
Stand-by tijd: Onbekend
Gesprekstijd: Onbekend
Kleur(en): Zwart

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 5.0 megapixel camera met autofocus en HD video-opname
Scherm: 4,0-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 480 x 800 pixels
Extra: Google Services (Google Maps, Talk, Calendar, Search, Gmail, YouTube, Android Market), MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger, Digitale kompas, Synchroniseert standaard alleen met Google Gmail, TouchWiz 4.0 bediening

 

7. APPLE iPhone 4S 64GB

 

Kleine aanpassing
Apple is met een nog snellere iPhone 4S 64GB smartfone op de Nederlandse markt gekomen en vernieuwt hiermee ook het besturingssysteem iOS5. De nieuwe iPhone 4S heeft een nieuwe A5-chip. Deze A5-chip is  wel twee keer zo snel dan zijn voorganger en haalt zelfs zeven keer betere grafische prestaties dan zijn voorganger. Het toestel heeft tevens een kleine geheugenupgrade gehad naar 1GB RAM. Een zeer goede tegenhanger van de andere smartfone van Apple de Iphone 5.

Weer een camera upgrade
De camera is gewijzigd in een 8 megapixel versie waarmee je ook meteen full-hd video’s kan opnemen en is uitstekend geschikt om games mee te spelen. De foto’s en video’s worden getoond op het 3,5 inch retina aanraakscherm. Uitstekende prestaties voor een smartfone.

Meerdere varianten verkrijgbaar
De nieuwe iPhone 4S is verkrijgbaar in drie varianten; de 16GB versie, de 32GB versie en de 64GB versie. Eveneens is het toestel in het zwart en in het wit te koop. De accessoires zijn echter allemaal in het wit uitgevoerd. Via de links hierboven vind je alle shops die op dit moment deze smartfone leveren, dus maak snel je keuze en geniet van de nieuwste verbeterde iPhone versie.

Apple iPhone 4S 64GB inhoud doos:

Oplader
USB-datakabel
Apple stereo headset
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

Apple iPhone 4S 64GB kenmerken

Uitgevoerd in glas en staal netzoals zijn voorgant
8.0 megapixel camera met 1080p HD-video opname
3,5 inch ‘retina display’ met een resolutie van 640 x 960 pixels
Verbeterde performance via de A5-chip
FaceTime, videobellen met andere iPhone 4(S)-toestellen via WiFi

Apple iPhone 4S 64GB eigenschappen

Afmetingen: 11,5 x 5,9 x 0,9 cm
Gewicht: 140 gram
Stand-by tijd: 300 uur
Gesprekstijd: 840 minuten
Kleur(en): Zwart, wit

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 8.0 megapixel camera met 1080p HD video-opname
Scherm: 3,5-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 640 x 960 pixels
Extra: iPod MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger inclusief Google Maps, Ondersteuning voor PDF en Office-bestanden, Digitale

8. HTC One V

Uitmuntende multimedia
Met het alom gewaardeerde ontwerp van de HTC Legend, brengt de HTC One V top-end design naar een aantrekkelijke smartfone. Hiernaast biedt het toestel een geweldige camera en kristalheldere geluidservaring. Door het aluminium design heeft de smartfone een zeer hoogwaardige uitstraling.

Audio-experience
De HTC One V bevat tevens een nieuwe lichtgewicht urBeats hoofdtelefoon, exclusief ontworpen voor integratie met het Beats Audio-profiel op de smartfone. De smartfone herkent de urBeats hoofdtelefoon automatisch en past daar meteen het profiel op aan voor de optimale Beats audio-experience. Geweldig geluid voor een smartfone!

Android 4.0 en Sense 4.0
De HTC One V smartfone beschikt tevens over Android 4.0 (Icecream Sandwich) en HTC Sense 4, de nieuwe versie van HTC’s interface. De laatste biedt een vernieuwde gebruikservaring met HTC ImageSense, een verzameling nieuwe camera- en beeldfunctionaliteiten die de HTC One V duidelijk onderscheidt van andere toestellen. HTC Sense 4 bevat ook verbeteringen van de audiokwaliteit en maakt het luisteren naar muziek via de smartfone eenvoudiger.

HTC One V inhoud doos:

Oplader
Batterij
Stereo headset
MiniUSB-datakabel
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

HTC One V kenmerken

Android 4.0 besturingssysteem
Vernieuwde HTC Sense 4.0 interface
Quad Core 1Ghz processor
3,7 inch aanraakscherm
5,0 megapixel camera met hd video-opname

HTC One V eigenschappen

Afmetingen: 12,0 x 6,0 x 0,9 cm
Gewicht: 115 gram
Stand-by tijd: Onbekend
Gesprekstijd: Onbekend
Kleur(en): Black, Brown

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 5.0 megapixel camera met autofocus, LED flitser en hd video-opname
Scherm: 3,7-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 480 x 800 pixels
Extra: Google Services (Google Maps, Talk, Calendar, Search, Gmail, YouTube, Android Market), MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger, Digitale kompas, Synchroniseert standaard alleen met Google Gmail


 
 
9. NOKIA Lumia 800
 
Windows Phone 7.5
De Nokia Lumia 800 smartfone is het allereerste Windows Phone 7.5 toestel van Nokia op de Nederlandse markt en de terugkeer op de smartfone markt. Het toestel brengt een prachtig design samen met zeer levendige kleuren (cyaan, magenta of zwart) met een van de beste internetervaringen die er bij Nokia te verkrijgen is.

Uitrusting
De Nokia Lumia 800 smartfone biedt een gebold 3,7-inch AMOLED ClearBlack-scherm dat feilloos is geïntegreerd in het ontwerp van het ultradunne toestel. Verder biedt de smartfone een 1,4 GHz-processor met hardwareversnelling en een grafische processor. De Nokia Lumia 800 omvat een instant-share camera-ervaring op basis van de beroemde Carl Zeiss-lens,  HD videomogelijkheden, 16 GB aan intern werkgeheugen en 25 GB aan gratis SkyDrive-opslag voor het opslaan van afbeeldingen en muziek.

Nokia toevoegingen
Windows Phone 7.5 is  een nieuwe troef van Nokia in de smartfone markt. De Finnen hebben naast het standaard besturingssysteem, drie zaken toegevoegd, waaronder Nokia Music, Nokia Rijden en Nokia Kaarten. Alle drie extra's bieden meer mogelijkheden bovenop het standaard pakket aan functies in WP 7.5.

Nokia Lumia 800 inhoud doos:

Oplader
Batterij
Stereo headset
MiniUSB-datakabel
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

Nokia Lumia 800 kenmerken

Windows Phone 7.5 besturingssysteem
8 megapixel camera met dual LED-flitser, hd-video opname en autofocus
3,7 inch WVGA aanraakscherm
16GB aan intern geheugen, geen geheugenkaartslot
1.4Ghz processor

Nokia Lumia 800 eigenschappen

Afmetingen: 11,7 x 6,1 x 1,2 cm
Gewicht: 142 gram
Stand-by tijd: 265 uur
Gesprekstijd: 780 minuten
Kleur(en): Zwart, Cyan en Magenta

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 8.0 megapixel camera met autofocus, dual LED-flitser en full-hd video-opname
Scherm: 3,7-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 480 x 800 pixels
Extra: Microsoft Services (Microsoft Xbox Live, Microsoft Marketplace, Microsoft Skydrive, Microsoft Bing Maps), MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger, Digitale kompas10. SONY Xperia S
 
Eerste Android-smartfone vanuit Sony
De Xperia NXT series omvat de next generation smartfone serie van Sony. De Xperia S was de eerste Android smartfone in deze nieuwe series. Het toestel heeft een geheel nieuw ontwerp, “Iconic Identity”. Een eenvoudig en sterk uiterlijk dat meteen herkenbaar is aan het doorzichtige element onderaan de smartfone dat lichtgeeft zodra je een melding binnenkrijgt.

Delen
De Xperia S biedt een uitmuntende kijkervaring met een beeldscherm met hoge resolutie en vele HD toepassingen van Sony. Deel inhoud van de Xperia S smartfone eenvoudig via de HDMI-kabel en geniet van de data op het beeldscherm naar keuze; televisie, laptop of tablet.

Dat is pas  snelheid
Laat niets aan het toeval over met de 12 megapixel HD camera waarmee vanuit de slaapstand binnen slechts 1,5 seconde razendsnel foto’s gemaakt kunnen worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige 1,5 GHz dual-core processor die in de smartfone aanwezig is.

Sony Xperia S inhoud doos:

Oplader
Batterij
Stereo headset
MiniUSB-datakabel
Gebruikershandleiding
Snelstarthandleiding

Sony Xperia S kenmerken

12 megapixel camera met autofocus, flitser en HD video-opname
4,3 inch aanraakscherm met Sony Mobile BRAVIA Engine
Android 2.3 besturingssysteem
1,5Ghz dual-core processor
HDMI-poort, 32GB aan intern geheugen

Sony Xperia S eigenschappen

Afmetingen: 12,8 x 6,4 x 1,1 cm
Gewicht: 144 gram
Stand-by tijd: 450 uur
Gesprekstijd: 420 minuten
Kleur(en): Wit en zwart

Verbindingen: Quad-band GSM-netwerken, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 (A2DP), USB 2.0-verbindingen
Camera: 12 megapixel camera met autofocus, flitser en HD video-opname
Scherm: 4,3-inch 16.777.216 kleuren, resolutie 720 x 1280 pixels
Extra: Google Services (Google Maps, Talk, Calendar, Search, Gmail, YouTube, Android Market), MP3-speler, Videospeler, Ingebouwde GPS-ontvanger, Digitale kompas, Synchroniseert standaard alleen met Google Gmail, HDMI-uitgang

 

Alles voor uw uitgelegd, een uitgebreide bibliotheek met informatie!